Ga naar de inhoud

over Cosmic Circle

Cosmic Circle faciliteert en katalyseert het individuele en collectieve proces van ont-dekken en herinneren van Liefde. Sefrijn en Eline creëren dit in workshops, ceremonies, retraites, concerten, kunst, DJ sets en individuele sessies.

Sefrijn

Sefrijn is muzikant, multidisciplinair kunstenaar, ondernemer en mysticus. Speelt piano sinds zijn 6e en kocht draaitafels op zijn 14e. Een combinatie van technische kennis en creatieve improvisatie leiden tot unieke klanken. Naast bekend Ecstatic Dance DJ is hij oprichter van Cosmic Circle. Stilte en natuur zijn voeding voor zijn muziek. Liefde en meditatie creëert de bedding voor dat wat wil ontstaan.

www.sefrijn.nl

Eline

Eline danst door het leven terwijl ze zingt en muziek speelt. Opgeleid als muziektherapeut specialiseerde ze zich in het werken met klankschalen. Het liefst werkt ze met de combinatie van klank en beweging en de energie die daar doorgeen werkt. Muziek is haar moedertaal, de viool een verlengstuk van haar lichaam. Het helpt haar te communiceren met zowel haar binnenwereld als de buitenwereld. Wat ze speelt is geimproviseerd en wordt geïnspireerd op de sfeer in een ruimte of de energie van haar publiek. Zoals een beeld meer zegt dan duizend worden, maar dan met klank…

www.spiegelsvandeziel.nl