Loading Events

event

☆ Mantra Vigil ☆

Saturday 13 July 2019 - 20:30

  • This event has passed.

Details

Start:
Saturday 13 July 2019, 20:30
End:
Sunday 14 July 2019, 07:00
Cost:
€54
Website:

Organizers

Sefrijn & Eline
Open Heart Encounters

Venue

Kloosterlaantje Driebergen
Kloosterlaantje 1
Driebergen, 3972 GW Netherlands
+ Google Map

About this event

☆ ALL NIGHT Ceremony for the love of Love ☆

Van zonsondergang tot zonsopkomst..
Laat ons zingen!
Je hart klopt.
De stilte fluistert.
Klink! En luister…
Wat hoor je daar?

Tijdens een Mantra Vigil zingen we de hele nacht.
Ehh.. Say WHAT?! De hele nacht?!

Ja. We blijven samen wakker om voorbij het alledaagse te gaan. Om het oneindige, het goddelijke, het magische in onszelf te herinneren en herkennen. Om te zien hoeveel groter (of kleiner) we zijn dan we soms denken. Om het raadselachtige bestaan te vieren!

Deze nacht is een heilige ceremonie vol verstilling, muziek en verbondenheid. We zingen samen vanuit ons hart. Ons prachtige hart dat alles kan omarmen; onvoorwaardelijk aanwezig, wat voor kleuren, klanken, gedachtes of gevoelens er ook naar boven komen. ALLES is welkom. Het zingen vanuit het hart brengt ons dichter bij God. Of noem het Liefde, Waarheid, Wijsheid, Allah, Stilte.

En wat doen we dan? We zingen mantra’s in verschillende talen en tradities. Maar de overeenkomst is liefde en eenvoud. Het zingen is een meditatie. Na het zingen is er stilte, om te voelen wat de mantra in je heeft geraakt. Door de nacht heen zijn korte deelmomenten. We voeden ons met klank, liefde, thee en (voor wie wil) ceremoniële cacao. In de ochtend serveren we fruit als ontbijt.

Wees welkom. We nodigen je uit om los te laten wat niet meer dient, om je over te geven aan het onbekende. Om naar binnen te keren en naar buiten te spatten. We vragen je om niet te praten en je telefoon uit te zetten. En om te komen met een heldere intentie, zodat deze gevoed kan worden met klank en Liefde. Deze mantra nacht is een nieuw begin.

🎶 Hoe klinkt mantra zingen? 🎶
http://www.soundcloud.com/cosmiccircle

💛 DOOR WIE 💛
Chris van der Weide van Open Heart Encounters en Sefrijn Langen van Cosmic Circle zullen de nacht begeleiden, vergezeld door een team van toegewijde muzikanten – en natuurlijk door jou.

💫 VOOR WIE 💫
Deze nacht is een beoefening van overgave en devotie, maar tegelijkertijd een viering van het leven en het bestaan! In voorgaande edities hebben we fervente mantra-fanatiekelingen welkom geheten, maar ook mensen die slechts 1 keer hadden gezongen. Tijdens een vorige editie in juli was er een vrouw van 69, in april was er een meisje van 12… Is deze nacht voor jou? Luister naar je hart. Die heeft het antwoord. (En als je praktische vragen hebt, schroom niet om contact op te nemen, zie contact info onderaan deze tekst).

💡 PRAKTISCH 💡
– Er is plek voor maximaal 25 mensen.
– Er zijn een paar matrasjes aanwezig in de ruimte, dus mocht je echt even willen rusten kan dat. Tijdens de openings- en afsluitronde vragen we of iedereen wakker kan zijn.
– Omdat dit de lange editie is serveren we heerlijke vegetarische soep in de avond!
– ’s Ochtends zullen er fruit en nootjes zijn als ontbijt.

🎒 MEENEMEN 🎒
– Een object voor op het altaar wat staat voor jouw intentie. Een dierbare steen, een kleurige veer, een simpel blad van de boom. Wat voor jou kloppend voelt.
– Een tekst, gedicht, lied of andere expressie die jou in je hart raakt. Tijdens de nacht zijn er deelmomenten waarin je dit met de cirkel kan delen.
– Thuislaten: telefoon & (sterke) parfum

🕰 TIJDEN 🕰
De deur is open vanaf 20.30
We beginnen de ceremonie om 21.00
Rond 06.00 komt de zon op en ronden we de nacht af.

💸 PRIJS 💸
Early Ticket: € 49 p.p. (tm 30 juni)
Normaal ticket: € 54 p.p.
Kom samen: € 44 p.p. (duo ticket voor € 88)

Ticketlink –>
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/20735/mantra-vigil-all-night-singing-ceremony-for-the-love-of-love/event-info/
* Wil je er echt heel erg graag bij zijn en is geld een obstakel, schrijf ons en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

🕍 LOCATIE 🕍
We hebben een hele bijzondere KAPEL in Driebergen gevonden voor deze mantra nacht, welke grenst aan een voormalig klooster met prachtige kloostertuin. Omringd door het groene bos, een prachtig orgel en vleugel, en ruimte voor een grote cirkel. Ruimte… voor jou!
 
Kloosterlaantje 1, 3972 GW Driebergen
 
HOE KOMT JE ER?
– 15 minuten fietsen op een OV fiets vanaf station Driebergen-Zeist
– of 10 minuten met de bus vanaf station, dan 15 minuten lopen
– Voldoende parkeerruimte voor auto’s. Uit liefde voor de aarde vragen we je te carpoolen 😉

VRAGEN?
Bel of mail Sefrijn:
love@cosmiccircle.org
0628701780
of Chris:
info@openheartencounters.com
0683987700


Newsletter

Do you wish to stay updated about our events? We will send you a monthly newsletter with an overview. You can unsubscribe at any time.